
Andebryst bliver helt vidunderligt saftigt og mørt, når det tilberedes i sous vide. Denne tilberedningsmetode lader alt saft og kraft blive i kødet og giver et super velsmagende stykke kød.
Jeg steger mit andebryst på en glohed grill et par minutter til sidst, på denne måde får brystet et dejligt sprødt skin som kronen på værket!

Andebryst mørt og saftigt (sous vide)
Ingredienser
- 2 ferske Andebryster
- 4 kviste timian
- 2 fed hvidløg
Sådan gør du
- Kom andebrysterne ned i hver deres sous vide pose, sammen med to kviste timian og et fed hvidløg skåret i tykke skiver.
- Tilbered andebrysterne ved 61 grader i 3½ time.
- Varm en grill godt op.
- Tag andebrysterne ud af poserne og tør dem lidt af. Krydr med groft salt og friskkværnet peber.
- Steg andebrysterne kort på grillen til skindet begynder at blive godt sprødt – pas på du ikke tilbereder dem for længe på grillen, de skulle endelig ikke gerne gennemsteges.
- Lad andebrysterne hvile i 5 minutter før de skæres i tyndeskiver og serveres. Velbekomme !

Serveres fx med rustikke pommesfrites, lidt pandestegt grønt og en hurtig sovs af saften fra poserne og lidt fløde.

Velbekomme!
Tip: Prøv også min opskrift på andelår tilberedt i sous vide eller langtidsstegt andesteg.
1 Comment on Andebryst mørt og saftigt (sous vide)