Sannes Bord

Baconsvøbt medisterpølse

baconsvøbt medisterpølseMedisterpølse smager jo dejligt, men jeg må indrømme at jeg nogle gange syntes at den traditionelle udgave trænger til at blive peppet lidt op. I denne opskrift har den traditionelle skønne medisterpølse derfor fået et svøb af bacon. Baconsvøbet giver en lækker sprødhed og dejlig røget smag til pølsen og denne udgave er blevet en klar favorit herhjemme.

Du kan sagtens servere din baconsvøbte medisterpølse traditionen tro med rødkål, brun sovs og kartofler, men den er også virkelig lækker til fx kikærte- eller kartoffelsalat. Prøv min opskrift på en lækker kikærtesalat her.

Det skal du bruge
  • 500 g. medisterpølse
  • 1 pk bacon i skiver

Svøb hele medisterpølsen ind i baconskiverne og kom den i et ildfast fad.
Steges i ovnen ved 200 grader alm. ovn i 50 minutter.

baconsvøbt medisterpølse

Velbekomme !

baconsvøbt medisterpølse og rødkål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *