
Grønkålschips er super lækre og bladene bliver bare virkelig sprøde og knasende, når du tilbereder dem efter denne opskrift.
Jeg bruger disse smukke grønne chips, som drys på en salat, som sprødt element ved en forret eller bare som lidt ekstra lækkerier til en god bøf.
Grønkålschips er super hurtige at lave, så har du lidt frisk grønkål kan du have lækre sprøde chips om 20 minutter.
Det skal du bruge (2 personer)
- 2 stokke grøntkål (ca 1/4 pose á 400 g)
- 2 tsk. olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 170 gr. alm. ovn.
- Skyld og tør grønkålen.
- Skær bladene i mindre mundrette stykker (mine bliver på størrelse med overfladen af en lille tændstikæske).
- Kom bladene i en frysepose (gerne en lidt stor en fx 8 L) og hæld olivenolie, salt og peber med ned i posen.
- Hold posen tætlukket og ryst kålen nogle gange, så olie, salt og peber fordeler sig på alle bladene.
- Hæld bladene ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Rist bladene i ovnen i ca 15 minutter – hold øje med at de ikke brænder på.
- Serveres gerne grønkålschips mens de stadig er lune.
Velbekomme !
2 Comments on Grønkålschips