fbpx
Sannes Bord

Hjemmelavet remoulade

hjemmelavet remoulade i en skål

Hjemmelavet remoulade er bare meget mere lækkert, end den du kan købe i butikkerne. Og det tager ikke særlig lang tid at lave, så det kunne næsten ikke være nemmere.

Du kan sagtens afveksle indholdet i din remoulade, til hvis du nu lige har i køleskabet af forskelligt sylt, men her bruger jeg kapers, drueagurker og syltede rødløg, da jeg syntes det er en rigtig god blanding, men prøv dig endelig bare frem.

Denne hjemmelavede remoulade er god både til hotdogs (se min opskrift på hjemmelavet pølsebrød til hotdogs her), fiskefrikadeller (se min opskrift på lækre fiskefrikadeller her) eller fx på en spegepølsemad til frokosten. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert – denne remoulade gør det kun bedre!

I denne opskrift, bruger jeg en portion af min hjemmelavede mayonnaise som base (den tager ca. 10 minutter at lave), men du kan også godt bruge en købt en, hvis du ikke lige vil give dig i kast med det. Du finder min opskrift på hjemmelavet maynnaise her.

Hjemmelavet remoulade

Lækker og nem hjemmelavet remoulade, som smager helt fantastisk.
Tilb. tid15 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: remoulade, tilbehør
Antal: 2 dl
Forfatter: sannes_bord

Ingredienser

  • 1 portion hjemmelavet mayonnaise
  • 2 tsk kapers
  • 1-2 drueagurker
  • 1 spsk syltede rødløg
  • ½-1 tsk karry
  • lidt gurkemaje

Sådan gør du

  • Start med at lave en portion hjemmelavet mayonnaise, se linket i teksen over opskriftsboksen.
  • Hak kapers, drugeagurker og rødløg fint – evt. brug en minihakker.
  • Rør de syltede hakkede grøntsager og lidt karry i mayonnaisen og smag til med evt. lidt ekstra karry.
  • Tilsæt en smule gurkemaje for at få en dybere farve.
  • Kan holde sig en lille uges tid på køl.

Velbekomme !

2 Comments on Hjemmelavet remoulade

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *