Sannes Bord

Ørredmousse med dild

ørredmousse

Ørredmousse er virkelig bare lækkert og smagfuldt. Denne mousse bliver dejlig cremet og passer både til frokostbordet, som fyld i en sandwich eller som topping på et stykke hjemmebagt knækbrød til at stille den lille eftermiddagssult.

Jeg bruger en varmrøget ørred, da den er super lækker og nem at arbejde med. Der er lidt små fine ben i, men dem kan du fiske ud når du har mast fileterne, og de helt små er ikke noget jeg har oplevet giver problemer i halsen mv.

Du kan også servere denne lækre mousse som forret i fx et salatblad. Her vil jeg anbefale dig at bruge romainesalat, da det har en lækker smag og sprødhed. Læg en kugle af denne ørredmousse i et salatblad og drys evt. med lidt ekstra dild, eller hvis det skal være ekstra lækkert så drys lidt revet god parmesanost over. Det bliver både en smuk, enkel og lækker lille forret, som er lige til at hapse.

Ørredmousse

Skøn og lækker mousse med ørred, perfekt til frokostbordet.
Forb. tid10 minutter
Ret: Fisk, frokost, pålæg
Køkken: Dansk
Keyword: fisk, frokost, ørred, påløg
Antal: 2 personer
Forfatter: sannes_bord

Ingredienser

  • 2 røget ørredfileter
  • spsk cremefraishe
  • 1 spsk mayonaisse
  • salt og friskkværnet peber
  • lidt frisk dild

Sådan gør du

  • Kom ørredfilterne i en skål og mase dem med en gaffel.
  • Tilsæt hakket frisk dild, cremefraiche og mayonaisse og rør det hele sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Lad det gerne stå og trække ½ time i køleskabet inden servering.

Velbekomme !

Tip: Servér din ørredmousse som fyld i en slider med en skive tomat og lidt frisk koriander, det er en super lækker frokost eller lille forret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering