Sannes Bord

Panerede rødspættefileter

 

rødspætte med kartofler og persillesovs

Nu kan rødspættefileter serveres på rigtig mange lækre måder, men én måde som vi elsker herhjemme er når de bliver paneret og stegt sprøde i smør, serveret med kartofler og persillesovs til – så bliver det ikke meget bedre!

Jeg var så heldig at få fat i rødspættefileter fra Thorupstrand fisk – jeg kan virkelig godt lide deres miljøbevidste fiskemetode og så levere de bare nogle rigtig dejlige friske rødspættefileter.

Det skal du bruge
  • 4-5 rødspættefileter
  • 1 dl. rasp
  • ½ dl. hvedemel
  • 1 æg
  • Smør ca. 25 g.
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Kom mel i en flad tallerken.
  2. Kom rasp blandet med salt og peber i en anden flad tallerken.
  3. Pisk æg sammen i en tredje flad tallerken
  4. Skyld og aftør fileterne.
  5. Vend fileterne i mel, derefter i æggemassen og til sidst i raspen.
  6. Smelt smørret i en pande og steg rødspætterne sprøde.
  7. Serveres med kartofler og persillesovs

Velbekomme !

rødspættefileter steger i en pande

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *