Nu kan rødspættefileter serveres på rigtig mange lækre måder, men én måde som vi elsker herhjemme er når de bliver paneret og stegt sprøde i smør, serveret med kartofler og persillesovs til – så bliver det ikke meget bedre!
Jeg var så heldig at få fat i rødspættefileter fra Thorupstrand fisk – jeg kan virkelig godt lide deres miljøbevidste fiskemetode og så levere de bare nogle rigtig dejlige friske rødspættefileter.
Det skal du bruge
- 4-5 rødspættefileter
- 1 dl. rasp
- ½ dl. hvedemel
- 1 æg
- Smør ca. 25 g.
- Salt og peber
Sådan gør du
- Kom mel i en flad tallerken.
- Kom rasp blandet med salt og peber i en anden flad tallerken.
- Pisk æg sammen i en tredje flad tallerken
- Skyld og aftør fileterne.
- Vend fileterne i mel, derefter i æggemassen og til sidst i raspen.
- Smelt smørret i en pande og steg rødspætterne sprøde.
- Serveres med kartofler og persillesovs
Velbekomme !