
Pasta med pepperoni er en super nem , men rigtig lækker ret. Der er rigtig meget smag i pepperoni og derfor behøver retten ikke så mange øvrige ingredienser for at blive super god. Retten egner sig derfor særdeles godt til hverdagsmenuen, når det lige skal gå lidt hurtigt.
Den gang mine veninder og jeg var studerende og på SU lavede vi ofte denne ret, når vi afholdte hygge-veninde-aftener – både fordi den er så nem og hurtig, men i særdeleshed også fordi den er meget budgetvenlig!
Prøv også min opskrift på spaghetti carbonara, det er også en nem, hurtig og simpel pasta ret. Du finder opskriften her.
Pasta med pepperoni
Ingredienser
- 150 g pepperoni
- 150 g bacon i tern
- 1 stort løg
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 gulerødder
- lidt olie til stegning
- salt og peber
Tilbehør
- 1 pk frisk pasta
- 4 spsk parmesan ost
- evt lidt persille
Sådan gør du
- Hak løget fint og del pepperonierne i halve.
- Skær gulerødderne i mønter, evt. halvmåner hvis de er lidt tykke.
- Svits baconen i lidt olie i en gryde, til baconen begynder at tage lidt farve.
- Tilsæt løggene og svits dem med til de bliver glasklare og tilsæt så gulerødder og pepperoni.
- Svits det hele et par minutter.
- Tilsæt hakkede tomater og rør det hele godt sammen. Lad nu saucen koge ved lav varme i 15 minutter.
- Kog pastaen al dente.
- Servér med et drys parmesan og evt. lidt hakket persille.
Velbekomme !
Tip: Hvis du gerne vil lave en endnu mere budgetvenlig udgave, så brug pastaskruer i stedet for frisk pasta.

1 Comment on Pasta med pepperoni