Sannes Bord

Peberrodscreme

peberrodscreme i skål

Peberrodscreme er en super skøn creme at servere som tilbehør til fx retter med røget laks, den tyske klassisker Eisbein eller en god gammeldags rugbrødsmad, som dyrlægens natmad.

Peberroden giver en super lækkker og skarp smag til denne lidt fede creme. For at du får den bedste smag af peberrod, så skal cremen gerne have lov til at stå og hvile lidt, men det er ikke et must hvis du ikke har tid. Jeg anbefaler dog, at den står på køl og hviler 1 times tid før servering. Jo længere den står, jo mere vil peberrodssmagen trække ud i cremen.

Peberrodscreme

Lækker cremet og skarp peberrods smag.
Forb. tid10 minutter
Ret: cremer, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: cremer, peberrod, tilbehør
Forfatter: sannes_bord

Ingredienser

  • 2-2½ spsk frisk revet peberrod
  • spsk creme fraiche (min. 18 %)
  • 1 spsk piskefløde
  • lidt citronsaft
  • Salt og hvid peber

Sådan gør du

  • Skræl og riv den friske peberod.
  • Bland det revne peberrod sammen med creme fraiche og fløde.
  • Tilsæt lidt frisk citronsaft og smag til med salt og peber, evt. lidt mere peberrod efter smag.
  • Stilles på køl og hviler i min. 1 time før servering.

Velbekomme !

Tip: Prøv min opskrift på den lækre tyske klassisker Eisbein, hvor denne peberrodscreme er særdeles velegnet som tilbehør. Du finder min opskrift på Eisbein her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering