fbpx
Sannes Bord

Rødvinssauce

Rødvinssauce smager helt fantastisk, hvis du sprøger mig.

Det skal du bruge 

  • 100 g skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 kvist rosmarin 
  • 1 spsk. balsamico
  • 2 dl. god rødvin, gerne lidt tør
  • Saften i sous vide posen fra kødet
  • 1 dl. fløde
  • 1 tsk. smør 
  • Olivenolie
  • Lidt maizena til jævning
  • Evt. sovsekulør

Hak skalotteløg og hvidløg i grove stykker. Kom løg, hvidløg og rosmarin i en gryde og svits det i lidt olie til løgene er glasklare. Tilsæt balsamico og lad det hele koge et par minutter. Tilsæt rødvinen og kog ind til halv mængde. Tilsæt så saften fra kødet og ad det simre ved svag varme i 30 minutter. Hæld saucen i en gryde gennem en si og tilsæt fløden og lad det koge op. Tilsæt nu smør og smag til med salt og peber. Jævn saucen med maizena til du får den ønskede konsistens. Tilsæt sovsekulør hvis du ønsker saucen mere mørk i farven. 

1 Comment on Rødvinssauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *