fbpx
Sannes Bord

Spinatsalat med pinjekerner

spinatsalat med pinjekernerEn lækker frisk og sprød salat er nu bare altid skønt som tilbehør til de fleste retter. Denne spinatsalat er rigtig dejlig sprød, da den er lavet på frisk spinat og indeholder en masse lækkerier bl.a. ristede pinjekerner, som giver en dejlig nødet smag.

Jeg syntes, at denne salat passer særligt godt som tilbehør til laks og andre fiskeretter, men du kan sagtens servere den til kødretter også.

Det skal du bruge (2-3 personer)
  • 100 g frisk spinat
  • 8 cherry tomater
  • 150 g fetaost
  • 1 dl. syltede rødløg eller frisk hvis du ikke har syltede
  • ½ rød peberfrugt
  • ½ dl. ristede pinjekerner
  • Salt og peber
  • Olivenolie
Sådan gør du
  1. Start med at riste pinjekernerne på en tør pande til de har fået lidt farve og lad dem så køle af.
  2. Skær cherry tomaterne i tykke skiver.
  3. Skær peberfrugten i små tern.
  4. Skyld spinaten og kom den op i en skål.
  5. Kom tomater, fetaost, rød peberfrugt og rødløg op i skålen.
  6. Hæld lidt olivenolie over salaten og smag til med salt og peber.
  7. Drys til sidst de ristede pinjekerner over salaten.
  8. Servér spinatsalat umiddelbart efter den er lavet, da spinaten ellers kan “falde” lidt sammen.

Velbekomme !

 

6 Comments on Spinatsalat med pinjekerner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *