Sannes Bord

Torskeloins m/ hvidvinssauce og ærteskud

 

torskeloins med hvidvinssauce anrettet på tallerken

En skøn forret behøver ikke være særlig kompliceret. Denne ret er enkel, men super lækker. Passer godt til et glas vin på terrassen en sommeraften.

Det skal du bruge (2 personer):
  • 2 torskeloins (ca 150 g)
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk olie
  • 1 lille håndfuld ærteskud
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Start med at lave en hvidvinssauce.
  2. Når saucen er tilsat fond, tændes for panden til fisken.
  3. Smelt 1 spsk. smør og 1 tsk. olie.
  4. Fisken krydres med salt og peber og steges i 1-2 min (afhængig af tykkelse) på hver side.
  5. Pyntes med ærteskud, som giver retten et dejligt friskt pift.

Velbekomme !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *