Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Glaseret skinkeculotte
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
1
time
t
30
minutter
min
Hviletid
10
minutter
min
Samlet tid
1
time
t
45
minutter
min
Ret:
Hovedret
Keyword:
glaseret, hovedretter, skinkeculotte, svinekød
Forfatter:
sannes_bord
Ingredienser
700-800
g
Skinkculotte
150
g
Brun farin
2½
spsk
Dijon sennep
1
Laurbærblad
3
hele
Tørrede enebær
1
stilk
Rosmarin
Salt og peber
Sådan gør du
Kom culotten i en gryde med vand. Vandet skal nå op til ca 1 cm fra overfladen af culotten.
Kog culotten ved lav varme med laurbærblad og enebær i 1 time.
Tag culotten op ad gryden og lad den den dryppe af. Skær et diamant-mønster i fedtet og krydr med salt og peber.
Læg en stilk rosmarin i bunden af et ildfast fad og læg culotten ovenpå.
Bland brun farin og sennep i en skål, og smør blandingen ud over culotten.
Steg culotten i ovn ved 170 gr. alm. oven i 30 minutter.
Lad stegen hvile i 10 minutter før du skære den ud.
Velbekomme !