Go Back

Glaseret skinkeculotte


Forb. tid15 minutter
Tilb. tid1 time 30 minutter
Hviletid10 minutter
Samlet tid1 time 45 minutter
Ret: Hovedret
Keyword: glaseret, hovedretter, skinkeculotte, svinekød
Forfatter: sannes_bord

Ingredienser

  • 700-800 g Skinkculotte
  • 150 g Brun farin
  • spsk Dijon sennep
  • 1 Laurbærblad
  • 3 hele Tørrede enebær
  • 1 stilk Rosmarin
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kom culotten i en gryde med vand. Vandet skal nå op til ca 1 cm fra overfladen af culotten. 
  • Kog culotten ved lav varme med laurbærblad og enebær i 1 time.
  • Tag culotten op ad gryden og lad den den dryppe af. Skær et diamant-mønster i fedtet og krydr med salt og peber. 
  • Læg en stilk rosmarin i bunden af et ildfast fad og læg culotten ovenpå.
  • Bland brun farin og sennep i en skål, og smør blandingen ud over culotten.
  • Steg culotten i ovn ved 170 gr. alm. oven i 30 minutter. 
    glaseret skineculotte
  • Lad stegen hvile i 10 minutter før du skære den ud. 
    Velbekomme !