Start med at varme dit sous vide kar med vand op til 61 grader.
Stær hvidløgene i halve og skyld timian kvistene.
Kom koteletter, hvidløg og timian i en sous vide vacuum pose.
Tilbered koteletterne i sous viden ved 61 grader i 3½ time.
Tilbered salaten: Skræl de hvide asparges og nip bunden af dem og de grønne asparges. Kog dem i saltet vand i 3 minutter. Skyld og pluk salaten i små stykker. Skær bladselleri og snack peber i tynde skiver. Rist sesamfrøene på en tør pande et par minutter. Skyl blåbærene. Kom alle ingredienserne i en skål.
Kog kartoflerne i saltet vand, så de er færdige når koteletterne skal på grillen.
Tag efter 3½ time koteletterne op af deres vandbad. Tag dem ud af posen og tør dem godt af med et stykke køkkenrulle.
Krydr koteletterne med salt og peber og pensel dem evt. med lidt barbeque sauce (ikke for meget, for så brænder det fast på grillen).
Kom koteletterne på en varm gril og tilbered dem 1-2 minutter på hver side. De skal lige få lidt farve og sprødhed på fedtkanten.
Pensel evt. med lidt barbeque før servering. Servér koteletterne med kogte nye kartofler og en lækker aspargessalat.Velbekomme!