Hvis du vil bage din egen tærtedej, så start med at lave dejen da den skal hvile i 30 minutter (imens kan du lave kødsovsen). Hvis du anvender en købt tærtedej, så spring videre til næste trin.
Beklæd din tærteform med tærtedej og prik huller i dejen med en gaffel.
Bag tærten i 20 minutter ved 200 gr. alm. ovn.
Imens tærten bager lav da kødsovsen.
Hak løg, hvidløg og porre fint. Varm et par spsk. olie op i en gryde og steg løgene ved middel varme til de bliver glasklare.
Skru lidt op for varmen og brun kødet i gryden.
Skær de sorte oliven i skiver. Skræl squashen og fjern kernerne, skær den i små tern.
Tilsæt oliven, squash og de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen. Koges i 5 minutter, hvorefter gryden tages af varmen så kødsovsen kan køle lidt ned, inden den skal på tærten.
Hak tomaterne fint og afdryp dem godt i en si.
Kom æg, hytteost, fløde og creme fraiche i en skål og smulder fetaosten heri. Pisk det hele sammen og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.