Start med at partere din kylling og gem evt. skroget fx til at koge suppe på dagen efter, hvis du ønsker.
Varm en pande med ca 1 spsk olie og lidt smør godt op.
Krydr kyllingestykkerne med salt, peber og paprika, og steg dem gyldne et par minutter på hver side, i panden.
Skærm i mens dine grøntsager. Løget skæres i tern, hvidløg og grøn chili skæres i fine tern. Gulerødder skærres i mønter, peberfrugt i stave og champignon i tykke skiver.
Kom kyllingestykkerne op i et ovnfast fad (du skal ikke rengøre panden, den bruges nu til at stege grøntsager i, og de får en skøn smag af at steget i det fedt der er tilbage på panden). Tænd ovnen på 180 gr. varmluft.
Svits herefter først løg, hvidløg, chili og gulerødder i panden, indtil løgene er glasklare. Tilsæt så peberfrugt og champignon og vend det hele godt sammen. Kryder med salt, peber og lidt røget paprika (ca. 1 tsk) og almindelig mild paprika 2 tsk.
Når champignonerne er ved at have suget saften på panden, tilsættes tomatpasta og svitser med et minuts tid. Tilsæt herefter hakkede tomater og fond eller bouillonterning. Rør sovsen godt sammen og lad det simre i 3 minutter. Tilsæt til sidst fløden og lad sovsen tykne lidt.
Smag til med salt og peber.
Hæld sovsen over kyllingestykkerne og kom fadet i ovnen. Steges i ovnen i 35 minutter.
Servér fx med kogte ris og en frisk grøn salat.